Manchester United Er I Samme Knibe Som Chelsea

For fem år siden var europæiske spillere ivrige efter at gå i to Billige Fodboldtrøjer og spille, og de to holds samlede styrke var meget stabil. Den første er den velkendte Manchester United Trøje . På det tidspunkt trænede José Mourinho holdet for at vokse. Det andet stykke er Chelsea Trøje , der repræsenterer den nye stigning, men nu er det blevet et hold, der er svært at vinde i Premier League. Værdien af spillerne på begge hold har nået et meget højt niveau, men deres præstationer har ikke været i stand til at forbedre sig til en stabil tilstand.

I tredje runde af Liga Cuppen vandt Chelsea og Manchester United endelig begge. Manchester United besejrede Crystal Palace 3-0, Anthony Martial scorede endelig igen efter mange måneder. Mason Mount og Harry Maguire bliver igen startopstillingen, Manchester United skal lære at gøre god brug af de originale spilleres evner. Manchester United har i øjeblikket et stort antal spillere, men det har desværre ikke været i stand til at danne en stærk lineup.

Chelsea besejrede endelig Brighton 1-0, ellers ville de have været ked af de dyre spillere, der blev skrevet under fra deres modstandere i sommervinduet. Brighton forbliver stærk efter at have solgt fremragende spillere. Efter at Chelsea hentede fremragende spillere til en høj pris, er deres styrke stadig ikke blevet bedre. Nogle mennesker spekulerede i, at Brighton bevidst tabte til Chelsea, så deres modstandere kunne fortsætte med at købe dem spillere næste gang. Fraværet af Enzo Fernández har vakt offentlig mening om styrke. Chelsea-fans mener, at denne spiller kan vinde kampen bedre uden at deltage.

Barcelona Trøje Med Tryk "Ja, Han Kommer Tilbage Og

Barcelona Trøje Med Tryk  "Ja, han kommer tilbage og hjælper defensivt i ny og næ, men generelt bliver han bedt om at blive på den angribende halvdel af feltet og gå til forsvarsspillere.

“Nu var Barnesy, med bolden ved fødderne dribling, på sit bedste, bedre end Mane.

"Desværre for Barnesy var han nødt til at arbejde meget mere i en kamp, fordi en af hans ansvarsområder var at forsvare, komme tilbage bag bolden og være i en defensiv position.

“Så stor som Sadio Mane er, er John Barnes en af de bedste spillere, jeg nogensinde har spillet med – og jeg har spillet med mange gode spillere i Liverpool.

“Barnesy var helt fantastisk, uspillelig nogle gange – faktisk det meste af tiden, indtil han desværre rev sin Achilleus i stykker, og det indskrænkede ham lidt. Før det slukker det absolutte lys."

Barnes var en del af det sidste Liverpool-hold, der smagte toptitlens herlighed i 1990, hvor de røde håbede, at kampagnen 2019-20 vil blive spillet til en Fodboldsæt Børn  afslutning efter lockdownen af coronavirus og en 30-årig ventetid på indenlandsk dominans bragt til en tæt.

Er Blevet Smidt Ud Af Manchester Uniteds Førsteholdsfaciliteter

Konflikten mellem Sancho og Ten Hag er blevet irreversibel, og nu er Sancho blevet straffet hårdt for at nægte at undskylde. Fans, der ejer Billige Fodboldtrøjer , er også bekymrede over dette. Man kan sige, at for at få Sancho til at bøje hovedet, gav Ten Hag også Sancho den strengeste straf. Ikke alene bortviste han ham fra Manchester Uniteds førsteholdsanlæg, han fik ham endda til at spise med ungdomstræningspersonalet, hvilket var den største skade for spilleren.

Som spiller er det svært for ham at konkurrere med holdet, og da Sancho er stædig og nægter at undskylde, er han nødt til at blive skjult af holdet. Jeg tror, at Ronaldo ikke formåede at gøre modstand og til sidst forlod sin hjemby. Og hvorfor genkender Sancho, iført Manchester United FC Trøje , ikke virkeligheden? Det vigtigste er, at Sancho ikke er særlig gammel. Han er i øjeblikket kun 23 år gammel, og hans konkurrenceniveau er rigtig godt. Han er i sin bedste alder, så han er uvillig til at bøje hovedet og indrømme sine fejl. Det er kun et spørgsmål om tid, før han vender tilbage til scenen, men for én spiller er arenaen deres bedste scene. Jeg ved ikke, hvad hans endelige beslutning bliver.

Son Heung-Min Fornyer Kontrakten Med Tottenham Hotspur

Siden kane forlod holdet, er Son Heung-Min officielt blevet leder af Tottenham Hotspur, og nu er Son Heung-Min på sit højeste. På Premier Leagues historiske målscorerliste ligger Son Heung-Min, som er iført en Tottenham Hotspur- Billige Fodboldtrøjer, nummer 30 med 106 mål. Så længe Son Heung-Min scorer 15 mål i denne sæson, vil han være blandt de 15 bedste i Premier League, hvilket er nok til at vise, at Son Heung-Min er god nok.

Son Heung-Min er nu ikke kun Tottenham Hotspurs topscorer, men fungerer også som Tottenham Hotspurs anfører. Derfor har Tottenham Hotspur nu brug for Son Heung-Min til at lede holdet for at skabe flere gode resultater. Så vil kontraktforlængelsen mellem Tottenham Hotspur og Son Heung-Min også være på dagsordenen. Så fans ser frem til, om Son Heung-min, der ejer Tottenham Hotspur trøje, kan forny sin kontrakt for hvor mange år? Ifølge 90min er Tottenham Hotspur fast besluttet på at beholde den sydkoreanske angriber på lang sigt. Son Heung-Min skal forhandle en kontraktforlængelse med Tottenham Hotspur i flere uger og forventes officielt at afslutte forlængelsen inden jul. Hvis Son Heung-Min får en kontraktforlængelse fra Tottenham Hotspur, vil han have mulighed for at ramme de fire bedste scorere i Tottenham Hotspurs holdhistorie.

Fodboldtrøjer Børn Ronaldo Pique Kan Også Have Henvist

Fodboldtrøjer Børn Ronaldo  Pique kan også have henvist til nogle tvivlsomme VAR-opkald, som er gået i vejen for Real i de seneste uger, men man kan ikke komme væk fra det faktum, at Barca ikke spiller godt lige nu.

Mange Blaugrana-fans troede, at den tidligere træner Ernesto Valverde var hovedproblemet på Camp Nou, men Setien ligner næppe løsningen.

Det er faktisk værd at huske på, at efter at Pique udtalte sig i 2017, fortsatte Barca med at vinde La Liga; en gentagen genopblussen under Setien føles usandsynlig i øjeblikket, da der ikke har været nogen mærkbar forbedring i deres spil, siden den tidligere Betis-chef tog ansvaret i januar.

Selvfølgelig rækker Barcas problemer langt ud over dugout. Dette er en klub, der er plaget af inkompetence i bestyrelseslokalet, hvilket har resulteret i, at Lionel Messi, uden tvivl den største spiller gennem tiderne, spillede den sidste fase af sin karriere i et klima præget af kaos og usikkerhed.

Messi kan nogle gange redde Blaugrana ud af problemer helt alene, selvfølgelig, men ikke altid. Mod Sevilla kæmpede han for at håndtere, hvad der var Fodboldtrøjer Med Tryk Til Børn  en aggressiv defensiv tilgang, og han blev efterladt synligt rasende med en udfordring fra Diego Carlos.

Forestiller Rashford Sig Selv Som Ronaldo?

Rashford er et uundværligt medlem af Manchester United, og hans præstationer i fodbold er også meget enestående. Derfor er Manchester Uniteds startposition uundværlig for ham. Og for sådan en spiller, efter at han har taget Manchester United- Billige Fodboldtrøjer på, bør han påtage sig sit ansvar. Hans præstation i sidste runde var dog skuffende.

Rashfords styrke er ubestridelig. Han scorede 30 mål og leverede 9 assists i sidste sæson og havde den bedste sæson i sin karriere. Måske var det på grund af presset i sidste sæson. I spillet spillede Rashford ofte superstjernefodbold, mens han havde Manchester United FC Trøje på. Hver gang fuldendte han bolden og skød af sig selv, men vendte ofte tilbage uden held. Dette fik også holdet til at miste en masse muligheder. Manchester United tabte den sidste kamp 1-3.

Ronaldos opførsel på sit højeste er virkelig beundringsværdig, men hvis du ikke har Ronaldos talent, selvdisciplin og forståelse, men blot lærer Ronaldos spillestil, ville det være en forfærdelig ting.

Hjertelig Og Forfriskende!

Fornøjelig! Det var en fantastisk søndag for Inter Milan-fans, da Inter Milan besejrede deres rivaler AC Milan 5-1 på San Siro, hvilket satte en ny rekord i klubbens historie.

I den store 5-1 score scorede Mkhitaryan to gange og var kampens bedste spiller. Gazzetta dello Sport roste Mkhitaryan for hans ødelæggende præstation. Marcus Thuram bidrog med en uforståelig verdensbølge, Çalhanoğlu ydmygede sin gamle klub med et straffespark, og Frattesi scorede endnu et mål i stoppetiden! Frattesi var så begejstret, at han tog sin Inter Milan Fodboldtrøje af for at fejre det. Inter Milan photoshoppede officielt Frattesi, der tog sit tøj af for at fejre det, til en Hulk.

Denne sejr sikrede, at Inter Milan forblev i toppen af stillingen og var den femte "Milan Derby"-sejr i træk for Inter Milan. I de seneste fem kampe har Inter Milan scoret 12 mål og kun lukket et mål ind. Denne præstation gør fans af den blå og sorte Billige Fodboldtrøjer fulde af forventninger til Inter Milans fremtid.

En Grim 1-0?

I går besejrede det brasilianske hold Peru 1-0, og målet kom fra Marquinhos, som var iført nr. 4 Billige Fodboldtrøjer . I en kamp med så stor en forskel i styrke spillede det brasilianske hold ekstremt hårdt og stolede kun på hjørnespark for at bryde dødvandet i sidste øjeblik. På trods af sejren led det brasilianske hold derfor stadig kritik og latterliggørelse fra fans.

Det, der gør fansene vrede, er, at de fem angribere skiftes til at spille, men det brasilianske hold er nødt til at stole på sine forsvarere for at bryde igennem det peruvianske hold! Denne gang er Brasiliens fem angribere hele 343 millioner euro værd, men de har ikke et eneste vidunderligt skud, mens hele det peruvianske hold kun er 40,3 millioner euro værd. Richarlison brød ud i gråd på bænken og udholdt den værste tørke i sin karriere og sagde, at han ville modtage behandling af en psykiater efter at være vendt tilbage til Storbritannien.

Med 2 sejre i træk, kæmpede det brasilianske hold for at vende tilbage til førstepladsen. Der er ingen tvivl om, at det brasilianske hold har brug for ændringer. De kan ikke regne med Neymar for evigt. Når først Neymar er i en nedtur, vil det være en katastrofe for det brasilianske hold. I mange år har brasilianske fans længtes efter denne tid for at opdatere antallet af stjerner på deres Landsholdstrøje Fodbold og spille ægte Samba-fodbold!

Ronaldo Tøj Til Børn Sergio Agueros Høje Tackling

Ronaldo Trøje Til Børn  Sergio Agueros høje tackling i det fede titelopgør mellem Manchester City og Chelsea i december gav ham en karantæne på fire kampe. Men for David Luiz har virkningerne været langvarige, og han har spillet igennem smertebarrieren lige siden.

Tacklingen udløste ubehagelige scener i Chelseas 3-1-sejr på Etihad, hvor Agueros udfald forårsagede en masse skub og skub, der førte til, at Fernandinho også så rødt, mens Nathaniel Chalobah og Cesc Fabregas også var stærkt involveret.

Evra advarer Pogba om Beckham-fælden

Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid 'De vil se, hvem vi er!' - Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick - Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive 'den nye Sancho i Dortmund? Chelsea vil nu byde Manchester City velkommen til sin returkamp på Stamford Bridge på onsdag, hvor Aguero sandsynligvis vil møde Luiz igen.

Men på trods af hans regelmæssige optrædener siden det første møde, forventes Luiz ikke at komme sig helt før næste sæson og bliver nødt til at fortsætte med at spille igennem smerterne.

Hans betydning for holdet har betydet, at Antonio Conte har været nødt til at bruge ham med sit knæ spændt op, mens Chelseas medicinske personale holder Fodboldtrøje Til Børn  skaden overvåget. På trods af smerten skal Luiz ikke opereres, og han har arbejdet på egen hånd med en fysisk træner.

Kan Du Ikke Købe En Højlund-trøje?

Efter introduktionen af Højlund bekræftede klubben ikke, at han ville bære nr. 11 Billige Fodboldtrøjer før kampen mod Arsenal. Men i et stykke tid sagde nogle fans, at de ikke var i stand til at købe Højlunds trøje.

En spillers version af Højlunds Manchester United Fodboldtrøje koster £125, og selvom det ikke er billigt, er det det værd, hvis fansene elsker spilleren. Men hvis du kan lide billige og komfortable trøjer, kan du vælge at gå til trojerudsalgdk.com. Online shopping er et meget godt valg! "Daily Mail" oplyste, at Manchester United-butikken først var klar til det danske bogstav "ø" i torsdags, hvilket gjorde nogle fans utilfredse og kritiserede den officielle butik for inkompetence. Nogle fans bad endda klubben om at låne nogle af Arsenals Ødegaard og Tottenhams Højbjerg. . .

En fan, der ville købe en Højlund-trøje i fødselsdagsgave til sine pårørende, sagde, at han på grund af manglen på bogstavet "ø" gik glip af denne mulighed. Som en gigant i verdensklasse er dette uacceptabelt for ham. Manchester United har dog nu frigivet sine trøjer normalt.

GEDE-kampen Er Forbi!

I den nye sæson har Ronaldo scoret 12 mål og assisteret 6 gange for Al-Nassr. I kampen den 2. september scorede Ronaldo det 850. mål i sin karriere. Ronaldo holdt dog ikke denne historiske Billige Fodboldtrøjer for sig selv, men gav den til sin landsmand, Al-Hazm nr. 20 midtbanespiller Tozé.

Med annonceringen af de Golden Globe-nominerede blev Messi valgt igen, mens Ronaldo, der havde været shortlistet i 18 år i træk, tabte for første gang. De seneste Ballon d'Or-odds satte Messi på førstepladsen efterfulgt af Haaland. På grund af verdensmesterskabets velsignelse forventes Messi at vinde den ottende Ballon d'Or, hvilket skaber en hidtil uset myte. Det er tænkeligt, at hvis Messi bliver valgt igen, vil salget af Messi Fodboldtrøje blive endnu mere skør!

I mange fans øjne er "GOAT"-konkurrencen i mange år for længst afsluttet. Ronaldo sagde også: Konkurrencen mellem de to er slut. Folk, der kan lide Ronaldo, behøver ikke at hade Messi. Fans kan lide dem begge på samme tid. Det ser ud til, at Ronaldo har forsonet sig med sit tidligere konkurrencejeg.

Tottenham Hotspur Begynder Endelig At Tage Son Heung-mins Evner Alvorligt

Efter fjerde runde af Premier League i den nye sæson fastholder Manchester City stadig sin topplacering, og Tottenham Hotspur er rykket op på andenpladsen. Efter at Tottenham Hotspur solgte Harry Kane denne sommer, har holdet kun skrevet kontrakt med nogle lavpris-unge spillere til at deltage. Hvor den sande styrke ved et hold ligger, er et faktum, som mange mennesker ikke kan se klart. Folk plejede at tro, at det var Harry Kane, der støttede Tottenham Hotspurs fremgang, men nu er holdet rykket op på ranglisten uden ham.

Efter Harry Kane tog sin elskede Tottenham Hotspur Trøje af og gik, overtog Son Heung-min anførerskabet. Måske er det personligt lederskab, der påvirker teamets præstationer. Tottenham Hotspurs styrke er faktisk blevet bedre under ledelse af Son Heung-min. Holdet har ikke opnået tre sejre i træk i lang tid. Harry Kanes personlige evner er ganske rigtigt meget stærke, men han giver altid folk en gentlemanagtig opførsel og mangler en leders mod. Måske er Harry Kane mere egnet som midtbanespiller til at følge ordrer, og han kan ikke påtage sig ansvaret som anfører.

Nu ligner Son Heung-min en helt anden person, når han tager Billige Fodboldtrøjer nr. 7 på. Han er fuld af ånd og lederskab. Det faktum, at en asiatisk spiller kan opnå fremragende resultater i de europæiske ligaer, er nok til at vise hans potentielle evner. Så længe Tottenham Hotspur ikke har racediskrimination og er opmærksom på Son Heung-mins evner, så tror alle på, at holdet vil opnå fremragende resultater i den nye sæson.

Last News

Paris Saint-Germain Annoncerer 5-årig Kontraktforlængelse Med Marcos

Han er født den 14. maj 1994 i Sao Paulo, Brasilien, og er en fodboldspiller, der spiller som central forsvarsspiller og midtbanespiller. Hans Billige Fodboldtrøjer er også meget populær blandt Ligue 1-fans. Marcos' far er også fodboldspiller og har spillet for nogle små og mellemstore klubber i Brasilien. Under påvirkning af sin far begyndte Marcos at modtage professionel fodboldtræning, siden han var barn.

Marcos aktiverede forlængelsesklausulen med Paris Saint-Germain i maj sidste år og forlængede sin kontrakt til 2028. I maj sidste år annoncerede Paris Saint-Germain en femårig kontraktforlængelse med Marcos. Fans kan se Marcos iført Paris Saint-Germain Trøje kæmpe på banen i lang tid. "Paris Saint-Germain" afslørede, at den faktiske kontraktlængde er 4+1 år, hvilket svarer til Paris Saint-Germains propaganda, da den fornyede Mbappés kontrakt i 2022. Dengang oplyste klubben, at den ville forny Mbappés kontrakt frem til 2025 , men det var faktisk 2 år. +1 år.

Marcos er en teknisk dygtig og fysisk fit midterforsvarer, der er god til interceptions og tyveri, og som også har fremragende pasnings- og boldhåndteringsevner.

Det Er Første Gang, Fans Har Set Et Så Elendigt Liverpool

Liverpool led et 0-3-nederlag hjemme til Atlanta, hvilket var meget overraskende. Iført hvid billige fodboldtrøjerog kommer langvejs fra er Atalanta i øjeblikket på sjettepladsen i Serie A.

De røde forventes bredt at gå hele vejen gennem Europa League og har ikke tabt på Anfield i lang tid. Men under ledelse af træner Gasperini optrådte Atalanta smart og effektivt og tog føringen før pausen. Den tidligere West Ham-angriber Gianluca Scamacca, der bærer Atalanta fodboldtrøjenummer 90, scorede i det 38. minut og scorede to gange i det 60. minut.

Bolden kom til Mario Pasalics fødder i det 83. minut. Han fastsatte antallet af mål scoret af udeholdet til nummer 3, hvilket dybest set dræbte Liverpools passion for et comeback på udebane. Atalanta gik hjem i glad stemning, men Gasperini understregede også, at Liverpool har evnen til at tørre smilene af folks ansigter i løbet af få minutter. Liverpool har på den anden side brug for endnu en spektakulær genopblussen for at genoplive deres Europa League-kampagne.

Udnyt Det

PSG tabte 2-3 til Barcelona på Parc des Princes, hvilket gav Barcelona overtaget. Før kampen sagde "Daily Sports", at Xavi havde fundet en løsning til at forbedre holdets offensiv og troede på, at Raphinha kunne blive nøglen til spillet. Sikkert nok, i denne kamp rejste den brasilianske fløjspiller sig iført nr. 11 Billige Fodboldtrøjer og blev spillets hovedperson.

I Barcelona fik Raphinha tilnavnet "den statistiske angriber". Han så ikke ud til at spille godt, men hans statistikker og mål var ikke dårlige. I denne kamp scorede han et mål i hver halvleg og skabte muligheder for sine holdkammerater. Han blev udnævnt til MVP. Dette beviste ikke kun, at han ikke spildte muligheder, men viste også sin vilje til at slippe af med dette kaldenavn.

Efter 11 optrædener i Champions League scorede Raphinha endelig sit første Champions League-mål og scorede to gange i en FC Barcelona Fodboldtrøje for første gang. Dette er den bedste belønning for hans flid og beslutsomme gennemførelse af taktiske arrangementer. Man kan sige, at Gud belønner hans hårde arbejde. Xavis to udskiftninger er selvfølgelig også meget kritiske.

CRISTIANO RONALDOGod Faglighed

Kvaliteten af en fodboldspiller ligger mere i hans professionalisme? Efter at CRISTIANO RONALDO kom med i Saudi League, behandlede han stadig hver kamp omhyggeligt. Efter CRISTIANO RONALDO's opfattelse repræsenterer hver nr. 7-Billige Fodboldtrøjer en anden betydning, hvilket er den vej, han har taget i sin karriere. Måske kan denne Al Nassr FC-Fodboldtrøje Ronaldo ikke give en højere mesterskabsære, men han skal også lægge al sin entusiasme og indsats i det.

Efter at CRISTIANO RONALDO kom til Al Nassr FC, dedikerede han sig til dette hold. Karim Benzemas professionelle etik har ændret sig meget. Det ser ud til, at han kom til den saudiske liga for at gå på pension. Karim Benzema havde en stor uenighed med Al-Ittihad før, og holdet mente, at han ikke var beslutsom nok til at give sin styrke. Karim Benzema er den bedst betalte spiller og topstjerne på holdet, men hans præstation er ikke så god som almindelige spilleres.

Sidste sæson vandt Al-Ittihad den saudiske ligatitel uden Karim Benzema. Al-Ittihad har haft flere af Europas topspillere med i denne sæson, men er 25 point efter førstepladsen. Karim Benzema ser ud til gradvist at have mistet momentum efter at han kom til Al-Ittihad, med en årsløn på næsten 200 millioner euro. Mentaliteten hos Karim Benzema og CRISTIANO RONALDO er helt anderledes, hvilket tydeligt kan ses, da de begge spillede for Real Madrid. CRISTIANO RONALDOs konkurrencementalitet gør, at han altid kan opretholde en ekstrem høj faglighed og udvikle en god faglighed.

Arsenals 8-kamps Sejrsrække I Ligaen Slutter

Arsenal spiller ude mod Premier League-giganterne Manchester City. Disse to hold er også i stand til at konkurrere om Premier League-mesterskabet. Disse to hold vil give os et spændende matchup. Scenen bød også velkommen til tusindvis af fans iført Billige Fodboldtrøjer for at heppe på dem.

Arsenals præstationer i de seneste to sæsoner har været meget varme. Nu har de vundet 8 kampe i træk. Inden denne kamp startede, var de også midlertidigt placeret på førstepladsen i Premier League. Over for en af de stærkeste modstandere i Premier League, Manchester City, er det svært for spillere iført Arsenal Trøje at få værdifulde point. Hele kampen var meget anspændt. Ingen af siderne kunne bryde igennem den andens mål. Til sidst gav de to sider hånd og lavede uafgjort.

Arsenals otte kampe lange sejrsrække i ligaen sluttede og gav Liverpool toppladsen. Arsenal er lige nu 2 point efter Liverpool. Jeg ved ikke, om der er en chance for et comeback i næste kamp. Lad os vente og se.

Mørkeblå Argentina-trøje Bringer Held Og Lykke Til Lautaro Martínez

Tiden gik, og Lautaro Martínez indvarslede endelig det næste mål i Argentina. I 18 måneder var Lautaro Martínez ikke i stand til at score et mål på landsholdet, hvilket fik ham til at føle endnu mere pres, da han tog denne Billige Fodboldtrøjer på. Denne mørkeblå Argentina Fodboldtrøje bragte et heldigt lys til Lautaro Martínez. Hans volley fra en lille vinkel scorede et effektivt mål. Uden Lionel Messi kan Lautaro Martínez føle sig mindre pres, så han kan spille mere afslappet i spillet.

I takt med at Argentina vokser med den næste gruppe af unge spillere, afhænger holdets styrke ikke længere udelukkende af Lionel Messi. Denne gang påtog Ángel Di María rollen som kaptajn og fik Argentina til at præstere godt i kampen. Ángel Di María er virkelig en spiller, hvis styrke er blevet undervurderet af forskellige hold. Hans lederevne og egen styrke har nået et meget højt niveau.

Lautaro Martínez krammede gladeligt sine holdkammerater, efter at Argentina scorede igen. Da Lautaro Martínez brølede ind i publikum for at fejre det, satte fansene ikke længere spørgsmålstegn ved hans styrke og gav dem det mest oprigtige bifald. Alle har brug for en opmuntrende ånd, ikke en masse spørgende øjne. Uanset om det er Lautaro Martínez eller Ángel Di María, har de brug for støtte og opmuntring fra fans til bedre at vise fodboldens charme.