Arsenal Trøje "Efter Cirka En Time Ringede Matteo Tognozzi,

Arsenal Trøje  "Efter cirka en time ringede Matteo Tognozzi, Juventus' chefscout, til mig: Radu imponerede alle. Andre hold var også interesserede, men Bianconeri ville virkelig have ham. Han spurgte mig: 'Hvor kan jeg blive en stor central forsvarsspiller?'. Chelsea ville også have ham, men det var derfor, han valgte Juventus.

"Derfra fik han hovedet ned. Arbejde, sved, ernæring, han er en rigtig professionel. Han kommer to timer tidligere end alle andre og træner i fitnesscenteret - så har han en atlet som Cristiano Ronaldo som rollemodel.

"Så er der også andre, som Bonucci, Chiellini... han er blevet imponeret af alle. Træning efter træning forsøger han at forbedre sig fra sine holdkammerater. Han absorberer meget, han er selvkritisk og forsøger altid at forbedre sig.”

Manea var utvetydig i spørgsmålet om, hvorvidt Dragusin kunne blive prissat væk fra de italienske mestre, med den unge mand i øjeblikket på en aftale, der udløber i slutningen af sæsonen.

"Vi har aldrig haft tanken om at forlade Juventus, at underskrive en ny aftale vil ikke være et problem. Vi ser hans fremtid i Juventus," sagde han, før han Fodboldtrøje Sæt  tilføjede: "For tre år siden så han Ronaldo på fjernsynet, nu spiller han med ham. Nogle gange går drømme i opfyldelse.

Endnu En 8-0 Tragedie!

De fem store ligaer har altid været et arnested for tragedie, og Bayern München har altid været betragtet som en generator af tragedie. I 9. runde af Bundesliga-kampen gik Bayern München endnu længere og fuldførte en bedrift på 8-0 inden for 35 minutter efter pausen! Køb en FC Bayern München Fodboldtrøje for at fejre dem!

De scorede 8 mål i en halv kamp, hvilket var første gang i Bayerns historie. Her er situationen: Kane bidrog med tre skud og en aflevering, Sane og Musiala scorede to mål hver, og Muller, der kom fra bænken, bidrog med to afleveringer og et skud. Selvfølgelig flyver røde kort over det hele! Kimmich blev udvist i det 4. minut og var den hurtigste spiller til at modtage et rødt kort på Bayerns hold efter 1997.

Efter kampen tog Kane bolden væk. Nå, han må have været ivrig efter at tage den med hjem og stille den i vinduet. Bayern-anfører Neuer, som endelig vendte tilbage efter mange måneder, gik ud af stadion som en sejrrig general. Neuer afslørede også, at Darmstadt-målmand Schuhen ville bytte Billige Fodboldtrøjer med ham, men han nægtede, fordi trøjen havde en særlig betydning for ham.

Den 38-årige Ronaldo Stråler I AFC Champions League Med 2 Mål Og 1 Assist

I tredje runde af gruppe E i AFC Champions League scorede Cristiano Ronaldo, iført en AI Nassr Fodboldtrøje , 2 mål og havde 1 assist for at hjælpe AI Nassr med at slå Qatars Duhail 4-3 hjemme. Ifølge statistikker har Cristiano Ronaldo scoret 43 mål i alle turneringer i 2023, og var på førstepladsen på verdens fodboldscorerliste i 2023, foran Haalands 40 mål og Mbappes 37 mål. I denne kamp trådte Ronaldo ind på banen iført anførerbind midt i et hav af gule trøjer. Den 38-årige Ronaldo viste mange højdepunkter i denne kamp. Folk ser ud til at have set Ronaldo på sit højeste med 4 skud og 3 på mål, 2 mål og 1 assist og 3 nøgleafleveringer. Efter kampen blev Ronaldo valgt som den officielle AFC Player of the Game med en spilscore på 9,5 point! Når man tænker tilbage på denne dag sidste år, var Ronaldo stadig iført en Manchester United Fodboldtrøje under forberedelse til Europa League. Hvem skulle have troet, at Ronaldo et år senere, i en alder af 38, ville fortsætte med at skabe sin legende i saudisk fodbold og asiatisk fodbold! Den engang ukendte Saudi Liga er nu under ledelse af Cristiano Ronaldo, og antallet af tilskuere i en kamp overstiger endda antallet af tilskuere i de bedste europæiske ligaer! Da han i medieinterviewet efter kampen blev spurgt om hemmeligheden bag Ronaldos evne til at bevare sin tilstand i en alder af 38, sagde Ronaldo, at det at nyde fodbold er fodboldens hemmelighed. Og vil fortsætte med at arbejde hårdt for at spille for AI Nassr og det portugisiske landshold. I en alder af 38 kan andre vælge at gå på pension, men det er kun Ronaldo, der vælger at fortsætte med at spille fodbold. Og den dag i dag kritiserer mange mennesker stadig Ronaldo. Jeg tror, de måske slet ikke har set Ronaldos kampe. Enhver spiller i verden, der arbejder hårdt, fortjener alles respekt!

Juventus Spillertrøje Chelsea Har Allerede Formået At Hente

Juventus Spillertrøje  Chelsea har allerede formået at hente Hakim Ziyech og Timo Werner fra Ajax og RB Leipzig i år, hvor Bayer Leverkusens Kai Havertz og tidligere Nice-forsvarer Malang Sarr også menes at være ved at være på vej til det vestlige London.

Thiago Silva er en anden mand, der forventes at slutte sig til Blues, efter at have forladt Paris Saint-Germain som en fri agent efter deres Champions League-finalenederlag til Bayern München i søndags.

Selvom Messi endnu ikke offentligt har angivet sin foretrukne næste destination, er det blevet rapporteret, at han er åben for at genforenes med den tidligere Barca-boss Pep Guardiola på Etihad Stadium i Manchester.

Den tidligere Barcelona-præsident Joan Gaspart kan dog ikke se den argentinske landsholdsspiller afgå før næste sommer, da han påpegede, at lejeklausulen, der tillader ham at rejse for ingenting, teknisk udløb tilbage i juni.

"Jeg har set kontrakten, og den er meget Fodboldtrøjer Børn  klar. Klausulen sluttede i juni, og der er ingen vej tilbage," sagde Gaspart til Marca.

2-0! Tottenham Hotspur Topper Premier League

Tottenham Hotspur præsterede meget godt i den nye sæson. Efter sidste spillerunde har Tottenham Hotspur nået toppen af Premier League-stillingen. Dette er resultatet af den fælles indsats fra hver spiller, der bærer Billige Fodboldtrøjer . Jeg må sige, at Tottenham Hotspur præsterede rigtig godt i denne sæson og bragte en del overraskelse til fansene!

Faktisk er Tottenham Hotspur ikke særlig optimistisk omkring den nye sæson. Deres stjernespiller tog trods alt til Tyskland og skilte sig af med Tottenham Hotspur. Ansvaret som kaptajn er blevet overdraget til Son Heung-min. Selvfølgelig er Son Min selv i Tottenham Hotspur Trøje også meget god. Sammenlignet med Son Heung-min er fans måske mere villige til at tro på Harry Kane. Men at dømme ud fra de få kampe i begyndelsen af sæsonen, var Son Heung-mins præstation ganske imponerende. I sidste kamp havde Son Heung-min 1 aflevering og 1 skud. I sidste ende vandt Tottenham Hotspur også med succes kampen.

Son Heung-min støttede perfekt Tottenham Hotspurs angreb, 2-0! Tottenham Hotspur topper Premier League.

Psg Mbappe Trøje Roberto Firmino Er Fortsat "en Virkelig

Psg Mbappe Trøje  Roberto Firmino er fortsat "en virkelig vigtig spiller for Liverpool", siger Kenny Dalglish, hvor Reds-legenden hævder ikke at have nogen bekymringer over angriberens mangel på mål.

Der er blevet stillet spørgsmål til, om en mand, der har været de rødes go-to-option i en nr. 9-plads i flere år, fortjener at beholde sin plads som alternative muligheder hit form.

Diogo Jota har været en åbenbaring på Anfield efter hans sommerankomst fra Wolves, hvor den portugisiske landsholdsspiller scorede syv mål gennem 11 kampe.

Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid 'De vil se, hvem vi er!' - Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick - Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive 'den nye Sancho i Dortmund? Firmino har kun mønstret én til 12 udflugter, hvor slutproduktet fra det sydamerikanske har været en mangelvare i nogen tid nu.

Dalglish indrømmer, at Jota har givet Jurgen Billige Fodboldtrøjer  Klopp en velkommen udvælgelseshovedpine, hvor den tyske taktiker foretrækker en front fire til en tur til Manchester City, men mener, at der stadig er en fremtrædende rolle for Firmino at spille på vej frem.

Sancho Tror, At Ten Hag Vil Forlade Manchester United Før Ham

Der er ikke længere noget forhold mellem Sancho og træner Ten Hag, som ikke har talt meget, siden konflikten brød ud. Hvis konflikten mellem spillere og trænere ikke kan afhjælpes, så vil én person uundgåeligt blive tvunget til at forlade holdet. Så hvem vil gøre en ende på denne sag? Bliver Sancho tvunget til at tage sin Manchester United- Billige Fodboldtrøjer af?

Sancho blev hentet ind af Manchester United til store omkostninger, men indtil videre har han endnu ikke leveret effektive resultater for at tilfredsstille fansene. Konflikten med træneren er skærpet denne gang, og han er stadig ikke villig til at undskylde over for ten Hag og hele holdet. Det skal siges, at Sanchos status i Manchester United er i fare, hvis dette fortsætter. Sancho, der er iført Manchester United FC Trøje , mener, at han ikke er klar til at opgive sin Manchester United-karriere, især fordi han håber at blive længere end ti Hag, hvis cheftræneren forlader holdet på grund af de nuværende vanskeligheder.

Sancho er altid en ung spiller og vil ikke blive begunstiget uden resultater.

Liverpool Trøje Tilbud Roma Har Annonceret Underskrivelsen

Liverpool Trøje Tilbud  Roma har annonceret underskrivelsen af den spanske målmand Pau Lopez fra Real Betis for et gebyr på €23,5 millioner (¡ê21m/$26m).

Den 24-årige spillede 35 kampe for Betis i sidste sæson, efter at de havde skrevet kontrakt med ham på en fri transfer fra Espanyol. Han spillede 78 gange for den catalanske klub, efter at han kom til dem i 2014.

Den spanske landsholdsspiller med én landskamp har skrevet under på en femårig aftale med Giallorossi og skal konkurrere med svenske landsholdsspiller Robin Olsen om trøjen nr. 1 i den italienske hovedstad.

Artiklen fortsætter nedenfor Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid 'De vil se, hvem vi er!' - Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick - Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive 'den nye Sancho i Dortmund? ¡° det er næsten umuligt at sige nej til en klub som Roma, ¡± sagde Lopez i en erklæring udgivet af sit nye hold.

¡° dette er et vigtigt skridt fremad i min Fodboldtrøjer Med Tryk  karriere. Jeg er glad for den tillid, som denne store klub har givet mig. Jeg føler mig klar til at stå over for denne nye udfordring. ¡±

Joselus Anden Tur Til Real Madrid

Den mest overraskende ændring af Real Madrids opstilling denne sommer er lånet af Joselu. Men efterhånden som sæsonen skred frem, beviste spilleren, der havde en Real Madrid Fodboldtrøje på for anden gang, over for omverdenen, hvad det vil sige at "bruge lidt penge på at gøre store ting."

De fleste fans er stadig relativt ukendte med Joselu, men faktisk fik Joselu sin førsteholdsdebut på vegne af Real Madrid for 12 år siden. Det er bare, at Real Madrid har for mange genier, og Joselu, som ikke er et geni, blev naturligvis tidligt forbipasserende og begyndte en 11-årig omvandrende karriere. En omvandrende karriere? Fordi Joselu ændrede Billige Fodboldtrøjer teamlogoet otte gange i løbet af de næste 11 år. . .

I sidste sæson scorede Joselu 17 mål og 3 assists, kun næst efter Benzema og Lewandowski. Hans blændende præstation tillod ham at komme på landsholdet for første gang og vende tilbage til Bernabeu. Som barn fra Real Madrid Castilla vil han altid bevare den højeste loyalitet til Bernabeu. Så længe Real Madrid har brug for det, er Joselu villig til at blive på bænken på Bernabeu. Indtil videre er Joselus præstation ret god, hvad synes du?

Mbappe Trøje Klubbens Kortfristede Gæld Er Steget Til

Mbappe Trøje  Klubbens kortfristede gæld er steget til €730m (£648m/$886m), hvilket er en €225m (£199m/$274m) stigning fra kampagnen 2018-19, hvilket efterlader bestyrelsen med intet andet valg end at begynde at forsøge at udsætte løn blandt Koemans hold.

Den hollandske cheftræner har afvist forslag om, at nogle af hans spillere stadig beder om lukrative summer, mens Barca fortsætter med at forhandle sig igennem pandemien, mens han insisterer på, at alle har gjort deres del for at hjælpe den kollektive sag væk fra banen.

"Barca lider meget på grund af covid, og det påvirker klubbens økonomiske situation at spille uden fans og også på grund af faldet i turismen," sagde Koeman til sin pressekonference forud for deres Copa Del Rey ottendedelskamp mod Rayo Vallecano.

"Jeg ser de spillere, der er involveret i arbejdet, og som ikke er bekymrede over dette problem, jeg ved ikke, om spillerne tager for meget, klubben tilbyder kontrakter, og spillerne accepterer dem. Vi har alle hjulpet klubben ved at sænke lønnen. Det gør jeg. ved ikke, om det er sandt, hvis de har sigtet, og jeg kan ikke svare."

Blaugrana-chefen vil være i stand til at tilkalde klubkaptajn Messi igen mod Vallecano, efter at argentineren var færdig med at afsone sin to kampes Fodboldtrøje Med Navn  karantæne for at blive udvist i Supercopa de Espanas finalenederlag til Athletic Club den 17. januar.

Simeone Er Ved At Forny Sin Kontrakt Med Atletico Madrid

Apropos La Liga, så er det første folk tænker på, at Barcelona bærer røde og blå trøjer og Galacticos i hvide Billige Fodboldtrøjer . Barcelona og Real Madrid har fuldstændig domineret La Liga i store dele af det seneste årti. Kun Atletico Madrid ledet af Simeone vandt to La Liga mesterskabstrofæer fra Barcelona og Real Madrid på deres højeste og viste stærk kampeffektivitet i den europæiske konkurrence. Efter at have overtaget jobbet som Atletico Madrid-træner i 2011, har Simeone opnået stor succes for Atletico Madrid. Under hans ledelse blev Atletico Madrid et modstandsdygtigt og stridbart hold. Atlético Madrid Fodboldtrøje er også blevet et unikt spirituelt symbol i mange fans hjerter. I de seneste 12 år har Atletico Madrid fornyet Simeones kontrakt mange gange, og de tilbød ham endda den højeste løn i verdensfodbold. Ifølge kendte medierapporter vil Simeone gennemføre kontraktforlængelsen med Atletico Madrid igen, og de to parter er nået til en mundtlig aftale. Simeone fortsætter sin 12-årige karriere som Atletico Madrid-cheftræner og bliver den længst fungerende og bedst betalte træner i verdensfodbold. Fornyelsen af Simeones kontrakt afspejler Atletico Madrids høje anerkendelse og tillid til ham. Det 12-årige kammeratskab har gjort det muligt for Simeone og holdet at danne et stiltiende og solidt samarbejdsforhold. I dagens fodbold er Simeone en af de få trænere, der kan træne et hold i lang tid og bevare vedvarende succes. I den nye sæson står holdet over for nye udfordringer og muligheder, og Simeones kontraktforlængelse kan åbne et nyt kapitel for Atletico Madrid. Jeg ser frem til, at Simeone leder Atletico Madrid for at opnå flere strålende præstationer i fremtiden!

Liverpool Vinder To Kampe I Træk, McAllister-brødrene Konkurrerer På Samme Felt

I anden runde af Europa League-gruppen stod Liverpool over for udfordringen fra det belgiske hold United Saint-Girois på Anfield. Til sidst, hvor Hladenberg scorede sit første mål i en Liverpool Fodboldtrøje og Jotas mål, besejrede Liverpool modstanderen 2-0 på hjemmebane og vandt to på hinanden følgende gruppekampe. I dette spil var der en sjælden scene. Holdets midtbanespiller Alex McAllister indledte en duel med sin bror Kevin McAllister. I sommer kom Kevin McAllister til San Giros United fra argentiner. Tilfældigvis var Liverpools modstander i gruppespillet i denne sæson Saint-Giroir United, så McAllister-brødrene havde mulighed for at mødes i Europa League. I denne kamp startede den røde hærs McAllister ikke, men kom ind som indskifter i anden halvleg, mens hans bror Kevin startede og spillede 86 minutter. Efter kampen blev de to brødre interviewet af medierne sammen, og det er underforstået, at deres far også kom for at se kampen. Dette spil oplevede hele McAllister-familiens herlighed og resultater. McAllister-brødrene bar deres respektive Billige Fodboldtrøjer og arbejdede hårdt for holdet. Mange fans sagde endda, at de ser frem til, at brødrene konkurrerer sammen igen i fremtidige kampe for at vise en mere spændende duel!

Cheftræner Luis Enrique Skaber Problemer For Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germains præstation i UEFA Champions League har efterladt fans skuffede, hvor deres fans igen tændte på en af deres spillere. Siden Lionel Messis og Neymars afgang har målene for fans ændret sig. Den nye cheftræner Luis Enriques taktik skabte problemer for Paris Saint-Germain. Han kiggede på Mbappé Trøje og viste et selvsikkert smil.

Kylian Mbappé fulgte cheftræner Luis Enriques taktik, men han stod over for den værste kamp i den nye sæson. Paris Saint-Germain gav Newcastle United deres første UEFA Champions League-hjemmesejr i 20 år. De interagerede med Premier League-fans på stedet. Paris Saint-Germain lod to topspillere forlade holdet i transfervinduet, og holdet brugte mange penge på transfers. Selvom Paris Saint-Germain har evnen til fortsat at forsvare Ligue 1-titlen, er holdets bedste rekord i UEFA Champions League nummer to. Paris Saint-Germains opstilling til den nye sæson er ikke dårlig. De har også ny cheftræner Luis Enrique, som har vundet FIFA World Cup og UEFA Champions League. Luis Enrique har en grundlæggende forståelse af Paris Saint-Germain, og han har ingen chance for at fortsætte med at træne Lionel Messi. Da cheftræner Luis Enrique trænede FC Barcelona, roste han ofte Lionel Messis præstation. Cheftræner Luis Enrique så situationen, hvor Lionel Messi forlod holdet, og han mærkede også sidstnævntes pinlige situation.

Som en af Lionel Messis tidligere cheftrænere valgte Luis Enrique at træne Paris Saint-Germain inden den nye sæson. Luis Enrique stod i omklædningsrummet og så ikke Paris Saint-Germain Trøje nr. 30. Lionel Messi forlod trods alt holdet som en fri agent. Nu er cheftræner Luis Enrique blevet årsagen til Paris Saint-Germains nederlag. Den taktik, han brugte i UEFA Champions League, passer slet ikke til holdet. Cheftræner Luis Enrique er dog meget sikker i sin taktik, og han mener ikke, at han har skabt problemer for Paris Saint-Germain.

AS Rome Slog Frosinone Calcio Med 2-0

Lukaku fejrede en ny fejring efter at have scoret et mål, som så ud til at fortælle Inter og Juventus, at de skal lave øjenøvelser, ellers vil de være tilbøjelige til nærsynethed. I det 21. minut sendte Dybalas midtbanespiller en lang aflevering direkte gennem modstanderens seks spillere til straffesparksfeltet. Lukaku, der var iført en Billige Fodboldtrøjer , modtog bolden og fintede med venstre fod for at skyde bolden ind. I det 86. minut tog Dybala et frispark fra venstre foran og lobbede det bagerst i målet. Pellegrini flugtede i nettet.

Det skal siges, at så længe der er folk i hånden, kan José Mourinho spille sin værdi. Forestil dig, at hvis der er to eller tre pålidelige personer på bag- og midtbanen, så skulle dette AS Rom optræde i de tre øverste positioner. Fans, der bærer AS Roma Trøje , vil også heppe på dem. Hvad vi ikke forstår er, hvorfor AS Romes ledelse, efter at have fundet den bedste træner i verden, har gået ekstremt langt i de seneste to år og forsøgt sit bedste for ikke at operere efter José Mourinhos ønsker, som om de var bange for dette holds succes. .

Last News

Daniele De Rossi Forstår Bedre Roma-spillernes Indre Behov

Måske forstår Daniele De Rossi, der engang bar en AS Roma Trøje og spillede i 18 år, bedre den sande essens af dette hold. Efter Daniele De Rossi tog over som midlertidig cheftræner for Roma, opnåede holdet 11 sejre i 16 kampe. Sådanne resultater repræsenterer meget plads til forbedringer for Roma, så holdet besluttede at forny kontrakten med cheftræner Daniele De Rossi. Under Daniele De Rossis korte periode som cheftræner har hans ledelse haft en positiv indflydelse på hele klubben og fortsætter arven fra hans ekstraordinære historie med Roma.

Alle ved, at i Serie A-hold lægger fans stor vægt på begrebet fodboldarv. Fodbold har trods alt en lang kulturhistorie i Serie A, og man håber, at den fodboldfilosofi bliver bevaret. Mourinho har altid håbet på at bryde det traditionelle fodboldkoncept, hvorfor han ikke kan lide af Roma-fans. I Serie A skal fodboldspillere respekteres. De har brug for mod og selvtillid for at vinde hvert spil, snarere end karakterangreb for at motivere deres evner.

Under Daniele De Rossis coaching baseret på respekt og mod, tog roma-spillerne igen deres Billige Fodboldtrøjer på for at konkurrere, og det så ud til, at der var sket mange ændringer i deres hjerter. Spillere er ikke længere bange for starten af noget spil. De tror på, at mod og hårdt arbejde helt sikkert vil skabe gode resultater. Med den fælles indsats fra Daniele De Rossi og Roma-spillerne har de så sandelig ændret holdets styrke, og deres hjerter er fulde af lyst til at vinde. Fordi Daniele De Rossi var en Roma-spiller, forstår han bedre de indre behov hos spillerne på dette hold.

Paris Saint-Germain Annoncerer 5-årig Kontraktforlængelse Med Marcos

Han er født den 14. maj 1994 i Sao Paulo, Brasilien, og er en fodboldspiller, der spiller som central forsvarsspiller og midtbanespiller. Hans Billige Fodboldtrøjer er også meget populær blandt Ligue 1-fans. Marcos' far er også fodboldspiller og har spillet for nogle små og mellemstore klubber i Brasilien. Under påvirkning af sin far begyndte Marcos at modtage professionel fodboldtræning, siden han var barn.

Marcos aktiverede forlængelsesklausulen med Paris Saint-Germain i maj sidste år og forlængede sin kontrakt til 2028. I maj sidste år annoncerede Paris Saint-Germain en femårig kontraktforlængelse med Marcos. Fans kan se Marcos iført Paris Saint-Germain Trøje kæmpe på banen i lang tid. "Paris Saint-Germain" afslørede, at den faktiske kontraktlængde er 4+1 år, hvilket svarer til Paris Saint-Germains propaganda, da den fornyede Mbappés kontrakt i 2022. Dengang oplyste klubben, at den ville forny Mbappés kontrakt frem til 2025 , men det var faktisk 2 år. +1 år.

Marcos er en teknisk dygtig og fysisk fit midterforsvarer, der er god til interceptions og tyveri, og som også har fremragende pasnings- og boldhåndteringsevner.

Det Er Første Gang, Fans Har Set Et Så Elendigt Liverpool

Liverpool led et 0-3-nederlag hjemme til Atlanta, hvilket var meget overraskende. Iført hvid billige fodboldtrøjerog kommer langvejs fra er Atalanta i øjeblikket på sjettepladsen i Serie A.

De røde forventes bredt at gå hele vejen gennem Europa League og har ikke tabt på Anfield i lang tid. Men under ledelse af træner Gasperini optrådte Atalanta smart og effektivt og tog føringen før pausen. Den tidligere West Ham-angriber Gianluca Scamacca, der bærer Atalanta fodboldtrøjenummer 90, scorede i det 38. minut og scorede to gange i det 60. minut.

Bolden kom til Mario Pasalics fødder i det 83. minut. Han fastsatte antallet af mål scoret af udeholdet til nummer 3, hvilket dybest set dræbte Liverpools passion for et comeback på udebane. Atalanta gik hjem i glad stemning, men Gasperini understregede også, at Liverpool har evnen til at tørre smilene af folks ansigter i løbet af få minutter. Liverpool har på den anden side brug for endnu en spektakulær genopblussen for at genoplive deres Europa League-kampagne.

Udnyt Det

PSG tabte 2-3 til Barcelona på Parc des Princes, hvilket gav Barcelona overtaget. Før kampen sagde "Daily Sports", at Xavi havde fundet en løsning til at forbedre holdets offensiv og troede på, at Raphinha kunne blive nøglen til spillet. Sikkert nok, i denne kamp rejste den brasilianske fløjspiller sig iført nr. 11 Billige Fodboldtrøjer og blev spillets hovedperson.

I Barcelona fik Raphinha tilnavnet "den statistiske angriber". Han så ikke ud til at spille godt, men hans statistikker og mål var ikke dårlige. I denne kamp scorede han et mål i hver halvleg og skabte muligheder for sine holdkammerater. Han blev udnævnt til MVP. Dette beviste ikke kun, at han ikke spildte muligheder, men viste også sin vilje til at slippe af med dette kaldenavn.

Efter 11 optrædener i Champions League scorede Raphinha endelig sit første Champions League-mål og scorede to gange i en FC Barcelona Fodboldtrøje for første gang. Dette er den bedste belønning for hans flid og beslutsomme gennemførelse af taktiske arrangementer. Man kan sige, at Gud belønner hans hårde arbejde. Xavis to udskiftninger er selvfølgelig også meget kritiske.

Liverpool Vil Gennemgå Enorme Forandringer

Liverpool er et kraftfuldt hold i Premier League, og denne sæson konkurrerer de hårdt om Premier League mesterskabet. Og Liverpools seneste sæsoner er blevet glattere, hvilket utvivlsomt skyldes deres stjernespiller Salah. Salah, iført Liverpool Trøje i flere sæsoner, førte også Liverpool til at vinde deres første Premier League mesterskab. Salah er derfor så vigtig for Liverpool.

Salah går nu ind i skumringen af sin karriere. Saudi-Arabien planlagde at bruge en stor mængde penge på at købe Salah sidste år, men blev afvist af Liverpool. Og han klarede sig stadig godt denne sæson, og alle fans i Billige Fodboldtrøjer føler sig stolte af ham. Men efter et år har Liverpools øverste ledelse besluttet at lade Salah rejse igen. Han er ikke længere et ikke-salg for Liverpool, og nu er Salah prissat til £ 150 millioner af Liverpool.

Hvis Salah forlader holdet, får Liverpool mulighed for genopbygning, hvilket vil være en enorm forandring.

Efter lanceringen af Rolling Stones FC Barcelona Fodboldtrøje  er Spotify igen gået sammen med Barcelona Football Club. Denne gang gik de sammen med KAROL G for at redesigne holdets trøje forud for den kommende store kamp.

Den nye Billige Fodboldtrøjer  har KAROL G’s ikoniske pigtråds-hjertelogo i midten. FC Barcelona Women vil bære dem denne weekend mod Villarreal Women. FC Barcelonas herrehold skal bære dem i La Liga El Clasico mod Real Madrid den 21. april.

T-shirts, hættetrøjer, tørklæder og beanies vil være tilgængelige samtidigt. Beklædningen kommer i en lys pink nuance, det samme som KAROL G's coverart, og har det samme hjertemønster med pigtråd som trøjen. Hættetrøjen kommer i pink eller gradient sort og har en hjertegrafik foran.

 

CRISTIANO RONALDOGod Faglighed

Kvaliteten af en fodboldspiller ligger mere i hans professionalisme? Efter at CRISTIANO RONALDO kom med i Saudi League, behandlede han stadig hver kamp omhyggeligt. Efter CRISTIANO RONALDO's opfattelse repræsenterer hver nr. 7-Billige Fodboldtrøjer en anden betydning, hvilket er den vej, han har taget i sin karriere. Måske kan denne Al Nassr FC-Fodboldtrøje Ronaldo ikke give en højere mesterskabsære, men han skal også lægge al sin entusiasme og indsats i det.

Efter at CRISTIANO RONALDO kom til Al Nassr FC, dedikerede han sig til dette hold. Karim Benzemas professionelle etik har ændret sig meget. Det ser ud til, at han kom til den saudiske liga for at gå på pension. Karim Benzema havde en stor uenighed med Al-Ittihad før, og holdet mente, at han ikke var beslutsom nok til at give sin styrke. Karim Benzema er den bedst betalte spiller og topstjerne på holdet, men hans præstation er ikke så god som almindelige spilleres.

Sidste sæson vandt Al-Ittihad den saudiske ligatitel uden Karim Benzema. Al-Ittihad har haft flere af Europas topspillere med i denne sæson, men er 25 point efter førstepladsen. Karim Benzema ser ud til gradvist at have mistet momentum efter at han kom til Al-Ittihad, med en årsløn på næsten 200 millioner euro. Mentaliteten hos Karim Benzema og CRISTIANO RONALDO er helt anderledes, hvilket tydeligt kan ses, da de begge spillede for Real Madrid. CRISTIANO RONALDOs konkurrencementalitet gør, at han altid kan opretholde en ekstrem høj faglighed og udvikle en god faglighed.