Home / Carlo Ancelotti Er Ked Af At Se Éder Militão Ude Af Aktion Med Revet ACL

Carlo Ancelotti Er Ked Af At Se Éder Militão Ude Af Aktion Med Revet ACL

I preseason var Real Madrid-fans også glade for, at Jude Bellingham blev integreret rigtig godt i systemet, og samarbejdet mellem spillerne blev gradvist integreret. Desværre trak målmand Thibaut Courtois og forsvarsspiller Éder Militão sig begge ud af spillet i begyndelsen af den nye sæson på grund af alvorlige korsbåndsskader. Korsbåndsskader er meget alvorlige skader for sportsspillere, og denne skade kan også direkte føre til et fald i spillerstyrken.

Éder Militão har oplevet to års omhyggelig træning af Carlo Ancelotti, og hans evner er steget til en meget god tilstand. Så denne skade Éder Militão skal opereres for et overrevet korsbånd, hvordan vil det påvirke hans krop. Både Carlo Ancelotti og Éder Militão kendte sygdommens alvor, så de følte begge en ubeskrivelig tristhed. Da de to stod over for hinanden på banen, tørrede Éder Militão de smertefulde tårer fra hans ansigt med Real Madrid Trøje , han ville ikke have træneren til at se hans sårbare side, og Carlo Ancelotti var ked af det og kunne ikke sige nogle ord af komfort.

Éder Militão bliver ude i mindst ni måneder med et overrevet forreste korsbånd i venstre knæ, en lang proces med uforudsigelige konsekvenser. Vil Real Madrid tilføje endnu en forsvarsspiller på dette tidspunkt? Carlo Ancelotti så bagsiden af nr. 3-Billige Fodboldtrøjer gradvist forsvinde af syne, og der var stadig sorgstårer i øjenkrogene. Hver fremragende spiller betyder en meget vigtig strategisk tilværelse for træneren, så at miste planen betyder også, at alt vil ændre sig.