Home / CRISTIANO RONALDO Udtalte Først, At Hans Karriere Var Ved At Løbe Tør For Tid

CRISTIANO RONALDO Udtalte Først, At Hans Karriere Var Ved At Løbe Tør For Tid

Da CRISTIANO RONALDO sagde, at han var 39 år gammel og vidste, at han ikke havde meget tid tilbage af sin karriere, græd mange fans. Måske efter VM i 2022 har CRISTIANO RONALDO helt fundet ud af det. Nogle hæder kan ikke opnås gennem hårdt arbejde. Det kan være sidste gang, CRISTIANO RONALDO bærer den Portugal EM 2024 Trøje . Hans mentalitet er at acceptere alle mulige resultater.

Med voksende alder og erfaring vil hver spiller få en slags indre vækst. CRISTIANO RONALDO værner om de præstationsmuligheder, som hver Billige Fodboldtrøjer giver, hvilket også er den professionalisme, han viser. Da CRISTIANO RONALDO tog til Saudi Ligaen, ser folk ham måske ikke ret ofte, men han har stadig en ihærdig kampgejst i spillet. CRISTIANO RONALDO er meget glad for at fortsætte med at deltage i Europa Cuppen 2024. Han håber at få muligheden for at vise sin styrke.

I kampen, hvor Portugal besejrede Irland 3-0, så styrken af ​​dette hold ud til at være mere stabil end i de foregående to år. Hver spillers karriere vil have en ende, og Cristiano Ronaldo har efterhånden accepteret dette koncept i sin mentalitet. Cristiano Ronaldos karriere er ikke meget længere, og hver kamp, ​​han spiller, er værd at se seriøst, og han lægger også ned sin attitude og nyder den ægte glæde ved at spille fodbold.