Home / Hvor Går Sancho Hen?

Hvor Går Sancho Hen?

Da Sancho kom til Manchester United, blev han af mange Manchester United-fans anset for at være nøglen til de røde djævle. Solskjær ventede endda i 2 år, før han pådrog sig ham. Men ligesom mange dyre unge spillere før, stødte Sancho, der satte den nye Billige Fodboldtrøjer på, også utilfredshed, og der er gået næsten to sæsoner, og der er stadig intet håb om at blive aktiveret.

Fra Solskjær, til Rangnick, til ten Hag, har mange spillere, der tidligere var ude af form, genvundet formen og endda blevet bedre. Rashford iført nr. 10 Manchester United Fodboldtrøje er et godt eksempel, men Sancho er en undtagelse. Angriberen på 85 millioner euro viste slet ikke magien fra sin tid i Dortmund. Han skabte et glimt af øjeblikket, men det meste af tiden var hans præstation meget almindelig.

I denne sæson er Sancho ikke kun i dårlig stand, men har også psykiske problemer og har misset mange kampe på grund af dette, hvilket også har fået mange fans til at stille spørgsmålstegn ved Sanchos styrke. Med en enorm nettoværdi, men ude af stand til at spille et matchende spil i lang tid, og efterfulgt af utallige fans, er Sancho virkelig under et stort pres. Ten Hag har gentaget "han vil indvarsle sin egen mulighed." Måske er dette vendepunktet, eller måske er dette den sidste advarsel.