Home / Liverpool Slog Newcastle United Med 4-2

Liverpool Slog Newcastle United Med 4-2

Premier League har spillet i 20 runder, og den nuværende Premier League er stadig den mest intense blandt de fem store ligaer. Og Liverpool er et stærkt hold i Premier League. De vil ikke stoppe et øjeblik i jagten på Premier League-titlen. Spillerne arbejder også hårdt for deres Billige Fodboldtrøjer , og Liverpool fører Premier League med en fordel på 3 point.

Liverpool mødte Newcastle United i sidste runde, en klub, der for nylig blev rykket op til Premier League. Liverpool, der spillede hjemme, angreb deres modstandere voldsomt efter start, men Newcastle Uniteds velhavende baggrund var slet ikke svag. I første halvleg endte de to hold uafgjort. Fans iført Liverpool Trøje heppede dem stadig på. I anden halvleg fortsatte begge siders offensiv ufortrødent, mens Newcastle United naturligvis var lidt svagere. De to hold låste stillingen til 4-2, og Liverpool besejrede med succes Newcastle United.

I denne kamp præsterede deres stjernespiller Salah også meget godt og bidrog med to mål. Hjalp Liverpool med succes med at score 3 point og opnå den endelige sejr.