Home / Liverpool Vil Gennemgå Enorme Forandringer

Liverpool Vil Gennemgå Enorme Forandringer

Liverpool er et kraftfuldt hold i Premier League, og denne sæson konkurrerer de hårdt om Premier League mesterskabet. Og Liverpools seneste sæsoner er blevet glattere, hvilket utvivlsomt skyldes deres stjernespiller Salah. Salah, iført Liverpool Trøje i flere sæsoner, førte også Liverpool til at vinde deres første Premier League mesterskab. Salah er derfor så vigtig for Liverpool.

Salah går nu ind i skumringen af sin karriere. Saudi-Arabien planlagde at bruge en stor mængde penge på at købe Salah sidste år, men blev afvist af Liverpool. Og han klarede sig stadig godt denne sæson, og alle fans i Billige Fodboldtrøjer føler sig stolte af ham. Men efter et år har Liverpools øverste ledelse besluttet at lade Salah rejse igen. Han er ikke længere et ikke-salg for Liverpool, og nu er Salah prissat til £ 150 millioner af Liverpool.

Hvis Salah forlader holdet, får Liverpool mulighed for genopbygning, hvilket vil være en enorm forandring.

Efter lanceringen af Rolling Stones FC Barcelona Fodboldtrøje  er Spotify igen gået sammen med Barcelona Football Club. Denne gang gik de sammen med KAROL G for at redesigne holdets trøje forud for den kommende store kamp.

Den nye Billige Fodboldtrøjer  har KAROL G’s ikoniske pigtråds-hjertelogo i midten. FC Barcelona Women vil bære dem denne weekend mod Villarreal Women. FC Barcelonas herrehold skal bære dem i La Liga El Clasico mod Real Madrid den 21. april.

T-shirts, hættetrøjer, tørklæder og beanies vil være tilgængelige samtidigt. Beklædningen kommer i en lys pink nuance, det samme som KAROL G's coverart, og har det samme hjertemønster med pigtråd som trøjen. Hættetrøjen kommer i pink eller gradient sort og har en hjertegrafik foran.