Home / Liverpool Vinder To Kampe I Træk, McAllister-brødrene Konkurrerer På Samme Felt

Liverpool Vinder To Kampe I Træk, McAllister-brødrene Konkurrerer På Samme Felt

I anden runde af Europa League-gruppen stod Liverpool over for udfordringen fra det belgiske hold United Saint-Girois på Anfield. Til sidst, hvor Hladenberg scorede sit første mål i en Liverpool Fodboldtrøje og Jotas mål, besejrede Liverpool modstanderen 2-0 på hjemmebane og vandt to på hinanden følgende gruppekampe. I dette spil var der en sjælden scene. Holdets midtbanespiller Alex McAllister indledte en duel med sin bror Kevin McAllister. I sommer kom Kevin McAllister til San Giros United fra argentiner. Tilfældigvis var Liverpools modstander i gruppespillet i denne sæson Saint-Giroir United, så McAllister-brødrene havde mulighed for at mødes i Europa League. I denne kamp startede den røde hærs McAllister ikke, men kom ind som indskifter i anden halvleg, mens hans bror Kevin startede og spillede 86 minutter. Efter kampen blev de to brødre interviewet af medierne sammen, og det er underforstået, at deres far også kom for at se kampen. Dette spil oplevede hele McAllister-familiens herlighed og resultater. McAllister-brødrene bar deres respektive Billige Fodboldtrøjer og arbejdede hårdt for holdet. Mange fans sagde endda, at de ser frem til, at brødrene konkurrerer sammen igen i fremtidige kampe for at vise en mere spændende duel!