Home / Manchester City Slog Chelsea 2-0 På Udebane

Manchester City Slog Chelsea 2-0 På Udebane

Sæsonen 2024-2025 er officielt startet. I dag tilhører begge hold Premier League-giganterne, Manchester City og Chelsea. Som overherre af Premier League er Manchester City bestemt lidt stærkere end Chelsea. Jeg tror på, at spillerne i Billige Fodboldtrøjer ikke vil svigte deres mission og bringe Manchester City en god start på den nye sæson.

Efter kampen startede var konkurrencen mellem de to sider meget hård. Indtil det 18. minut af kampen scorede Håland det første mål for Manchester City i denne sæson, 1-0, Manchester City bragte sig foran. Begge sider gik ind i anden halvleg, og det var svært for disse to offensive og defensive hold at bryde igennem modstanderens forsvar. Spillet var først slut, og Mateo Kovačić, iført en Manchester City Trøje , skød ind i verdensbølgen med et langskud med højre fod! 2-0! Han fejrede ikke efter at have brudt målet for sit gamle hjem.

Dette spil indvarslede Hålands 100. spilmilepæl, som også skabte en meget fremragende rekord. Vi vil gerne ønske Håland tillykke med at nå en ny milepæl.