Home / Manchester United Tøj Til Baby Den Tidligere Franske

Manchester United Tøj Til Baby Den Tidligere Franske

Manchester United Trøje Til Baby  Den tidligere franske spiller har haft en skadeskampagne, men scorede to gange for Les Verts, da de forbedrede deres europæiske udsigter ved at vinde en komfortabel 3-0 hjemmesejr over Bordeaux, hans tidligere klub. Begge ankom fra hjørnespark, med det første et dunkende hovedstød og det andet en behændig afslutning ved den nærmeste stolpe efter et veltimet løb.

På fjerdepladsen kom Luiz Gustavo, som på det seneste er blevet tvunget til at kæmpe for sin plads i Marseille. Bragt tilbage til holdet af Rudi Garcia til en vanskelig hjemmekamp mod Nimes, og han slog OMs 2-0-sejr med et fint skud fra rækkevidde.

Martin Terrier har kendt lignende problemer i Lyon, men efter netting i hver af de sidste fire kampe er han en spiller i den ude af slagsen Rhone-klub, der faktisk er i god form. Hans curling-skud bragte dem udlignet mod Nantes kun for et sent frispark fra Anthony Limbombe til at overtrumfe Bruno Genesios side. Begge mænd har nået Top 10 i denne uge, Terrier på femte og Limbombe på niende.

Montpelliers to scorere i deres 2-1-sejr over Toulouse, Ellyes Skhiri og Souleymane Camara, er kommet ind på ranglisten som henholdsvis sjette og ottende, Fodboldtrøjer Herre  mens den tidligere unge Arsenal Jeff Reine-Adelaide er nummer 10, efter at have scoret sit tredje mål i to kampe, før han aldrig har tidligere nettet i ligaen før.