Home / Paulo Dybala Vælger Nr. 21 Hos A.S. Roma

Paulo Dybala Vælger Nr. 21 Hos A.S. Roma

Roma annoncerede officielt, at Paulo Dybala officielt er kommet til holdet som en gratis agent, og han vil stadig optræde i Serie A i den nye sæson. Efter at Paulo Dybala skrev under, valgte han sin nr. 21 AS Roma Trøje .Hans tidligere succes er uadskillelig fra heldet med tallene, som han håber vil hjælpe ham med at opnå gode resultater med sit nye hold.

Denne sommer var den mest omskiftelige periode i Paulo Dybalas karriere, og han gik ikke med til en kontraktforlængelse, som Juventus havde tilbudt. Paulo Dybala synes, han fortjener en lønstigning fra Juventus, men holdet har aldrig gået med til hans krav. Han forlod holdet med Giorgio Chiellini i slutningen af sæsonen, og han valgte også at opgive Juventus Trøje nr. 10. Paulo Dybala ville til Inter Milan, men dette hold indvarslede Romelu Lukakus tilbagevenden. Romelu Lukaku blev udlejet til Inter Milan af Chelsea, så Paulo Dybala er ikke en spiller, som holdet skal hente. I sidste ende vil A.S. Roma bad Paulo Dybala om at være med, og cheftræner José Mourinho så frem til hans ankomst.

Roma har så meget respekt for Paulo Dybala, at klubben har tænkt sig at give ham trøjen nummer 10. Men Paulo Dybala sagde, at han mener, at dette nummer skal reserveres til Francesco Totti, og han forstår holdlegendens indflydelse på byen. Han forstår også, hvor vigtig Francesco Totti er for A.S. Roma-fans, der valgte nr. 21, da han oprindeligt havde succes. Nr. 9 og 10 er en favorit blandt mange succesrige nye spillere, og Paulo Dybala hyldede A.S. Roma-legenden Francesco Totti på sin egen måde.