Home / Borussia Dortmund Spillede Uafgjort 1-1 Hjemme Mod Paris Saint-Germain

Borussia Dortmund Spillede Uafgjort 1-1 Hjemme Mod Paris Saint-Germain

Champions League-gruppespillet er afsluttet, nogle er glade og nogle er bekymrede. Spillere, der spiller i de fem store ligaer, vil gerne tage deres Billige Fodboldtrøjer på og konkurrere i Champions League. I gruppe F i Champions Leagues gruppespil er Borussia Dortmund i Bundesligaen. Franske Ligue 1 Paris Saint-Germain, italienske Serie A AC Milan og Premier League Newcastle United. Med undtagelse af Borussia Dortmund, som er sikkert fremme foran tidsplanen, arbejder flere andre hold hårdt på at konkurrere om endnu en oprykningsplads.

I de to kampe i gruppe F i Champions League spillede Borussia Dortmund uafgjort 1-1 mod Paris Saint-Germain på hjemmebane, og AC Milan vendte Newcastle 2-1. Paris Saint-Germain slog AC Milan knebent på målforskel og gik videre til næste runde på andenpladsen i gruppe F. Spillerne iført Borussia Dortmund Trøje kan slappe helt af og behandle den sidste kamp. Under kampen mellem Dortmund og Paris Saint-Germain dræbte de to sider fuldstændig tiden i den lille tid, der var tilbage. Selvom publikum på banen fortsatte med at buh, ville Dortmund stadig give Paris Saint-Germain en tjeneste. Germain.

Paris Saint-Germain og Borussia Dortmund spillede i en stiltiende forståelse. Efter de sidste 8 minutter af forestillingen - den stiltiende forståelse betyder ikke matchfixing, men maksimerer begge parters interesser.