Home / Endnu En 8-0 Tragedie!

Endnu En 8-0 Tragedie!

De fem store ligaer har altid været et arnested for tragedie, og Bayern München har altid været betragtet som en generator af tragedie. I 9. runde af Bundesliga-kampen gik Bayern München endnu længere og fuldførte en bedrift på 8-0 inden for 35 minutter efter pausen! Køb en FC Bayern München Fodboldtrøje for at fejre dem!

De scorede 8 mål i en halv kamp, hvilket var første gang i Bayerns historie. Her er situationen: Kane bidrog med tre skud og en aflevering, Sane og Musiala scorede to mål hver, og Muller, der kom fra bænken, bidrog med to afleveringer og et skud. Selvfølgelig flyver røde kort over det hele! Kimmich blev udvist i det 4. minut og var den hurtigste spiller til at modtage et rødt kort på Bayerns hold efter 1997.

Efter kampen tog Kane bolden væk. Nå, han må have været ivrig efter at tage den med hjem og stille den i vinduet. Bayern-anfører Neuer, som endelig vendte tilbage efter mange måneder, gik ud af stadion som en sejrrig general. Neuer afslørede også, at Darmstadt-målmand Schuhen ville bytte Billige Fodboldtrøjer med ham, men han nægtede, fordi trøjen havde en særlig betydning for ham.