Home / Argentinas Første Nederlag Siden Sejren I VM

Argentinas Første Nederlag Siden Sejren I VM

Den længe ventede sydamerikanske VM-optakt mellem Argentina og Uruguay forløb som planlagt. Argentina tabte 0-2 hjemme til Uruguay og led sit første nederlag i denne VM-optakt. Det var også det første nederlag for Argentina efter at have taget den trestjernede Argentina Fodboldtrøje på. Sidst Argentina led et nederlag var, da de tabte 1-2 til Saudi-Arabien i den første gruppekamp ved VM i Qatar sidste år. Suarez, der endnu en gang tog Uruguay Fodboldtrøje på, krammede Messi inden kampen startede, hvilket rørte mange fans rigtig meget. Men i det 20. minut af kampen forårsagede de to sider en storstilet konflikt på grund af Romeros fejl. I kampens 41. minut brød Araujos eksplosive skud dødvandet. I det 56. minut ramte Messi dørkarmen med et frispark og missede muligheden for at udligne. I det 87. minut af kampen scorede Nunez med succes efter at have misset mange muligheder. På trods af nederlaget lå Argentina stadig på førstepladsen med 12 point, mens Uruguay med succes steg til andenpladsen med 10 point takket være sejren i denne kamp. I hele kampen havde Argentina 12 skud, dobbelt så mange som Uruguay, men Uruguay var mere effektive. Efter at den gyldne generation som Suarez og Cavani gradvist har trukket sig fra den centrale scene, er unge og dygtige spillere som Valverde, Araujo og Nunez dukket op. De har bevist deres styrke og er blevet de vigtigste kernespillere på Uruguay-holdet. Det er forudsigeligt, at de vil fortsætte med at bidrage til Uruguay i fremtiden.