Home / Nye Farver Repræsenterer Den Nye Generations Vitalitet, Kane Scorede 2 Mål På 6 Minutter

Nye Farver Repræsenterer Den Nye Generations Vitalitet

I dag offentliggjorde det tyske fodboldforbund stilen på trøjer, som det tyske hold vil bære på hjemmebane i Europa Cuppen 2024. Spillere vil bære dem for første gang i denne måned i udekampe mod Frankrig og hjemme mod Holland.

Det nye hjem Tyskland Fodbold Trøje  er traditionelt hvidt. Gradientfarven af sort-rød-guld på skuldrene kombinerer farverne på det tyske flag og ørnevingernes glans. Fortrykket er inspireret af det tyske fodboldforbunds logo, og der er en stribe på siden. Sorte striber. De matchende shorts og sokker er også hvide, og spillernumrene antager en 90'er 3D-designstil.

Den udebane Billige Fodboldtrøjer  vedtager et uventet pink og lilla farveskema. Dette nye farveskema repræsenterer den nye generation af tyske fans og landets mangfoldighed. Derudover er de matchende shorts og sokker lilla.

Bundesligaen er gået ind i sin 25. runde. Bayern München er som Bundesliga-hegemon i øjeblikket placeret på andenpladsen i denne sæson og er 10 point efter førstepladsen i toppen. Spillere, der bærer Bayern München- Billige Fodboldtrøjer , har stadig en chance for at fange dem. Selvom Bayern München ikke har vist sin dominans nu, har Kane skabt et mirakel i Bundesligaen.

I kampens sidste runde brugte Kane kun 13 minutter på at score modstanderens mål. Kun 6 minutter senere scorede Kane igen et mål for Bayern München, hvor han selv scorede to mål. Efter denne kamp scorede Kane, iført FC Bayern München Trøje , 44 mål i alle kategorier og blev den spiller i de fem store ligaer med flest mål. Kane scorede også 28 mål i kun 25 Bundesliga-kampe, hvilket brød Uwe Seelers 60-årige Bundesliga-rekord med hurtigste 28 mål. Kanes mange mål slog også en 60 år gammel rekord.

Kane er stadig i sin bedste alder, og han vil lede Bayern München til at skabe sin egen herlighed.