Home / Ronaldo Fodboldtøj "Vil Jeg Have, At Så Ung En Spiller

Ronaldo Fodboldtøj "Vil Jeg Have, At Så Ung En Spiller

Ronaldo Fodboldtrøje  "Vil jeg have, at så ung en spiller skal have denne oplevelse i sin karriere? Nej, sagde Klopp. "Nu vil vi spille fodbold uden ham, men vi venter på ham. Han er en utrolig spiller."

Elliott vil ikke mangle støtte, da han begynder sin bedring. Især folk som Virgil van Dijk, Joe Gomez og Alex Oxlade-Chamberlain ved, hvad der skal til for at kæmpe sig tilbage fra en alvorlig skade, og Liverpools medicinske team er et af de bedste, der findes. Klopp, hans spillere og hans stab vil helt sikkert samles om deres unge diamant.

Elliotts skade overskyggede naturligvis, hvad der var et mere end anstændigt resultat for 2019-20-mestrene, som var alt for gode til et Leeds-hold, der stadig søger efter deres første sejr i sæsonen.

Salah gav som sædvanlig de røde føringen i første halvleg. Endnu et stykke historie for egypteren, som bliver det 30. medlem af Premier Leagues 100-målsklub, der opnår sit århundrede på kun 162 kampe.

Kun Alan Shearer, Harry Kane, Thierry Henry og Sergio Aguero kom hurtigere frem; en påmindelse i en weekend domineret af Cristiano Ronaldo og Romelu Fodbold Trøje Til Børn  Lukaku om, at Liverpool har deres egen superstjerne, og at han er lige så sulten og dødbringende som nogensinde.