Home / Ungarn Kæmper For Varga, Der Er Skadet

Ungarn Kæmper For Varga, Der Er Skadet

I sidste runde af gruppe A i Europacuppen 2024 besejrede Ungarn Skotland 1-0 med et mål i det sidste minut af pausetiden. Ungarn har indtil videre vundet tredjepladsen i gruppen med 3 point og bevarer håbet om at gå videre. Den ungarske anfører Szoboszlai bar nr. 19 Billige Fodboldtrøjer , da han fejrede sejren efter kampen.

19-trøjen tilhører Barnabas Varga. I det 68. minut stødte den 29-årige angriber sammen med den skotske målmand og faldt tungt til jorden, inden han faldt i koma. Efter denne hjerteskærende scene bad alle fans på banen og heppede på Varga. Og Ungarn vendte også denne vrede til magten ved at score mål og scorede i det sidste minut af overtiden. Alle ungarske spillere samlede derefter Szoboszlai, som holdt VargasUngarn Landsholdstrøje højt, for at tage et billede for at fejre det.

Det ungarske fodboldforbund bekræftede, at Varga ikke er i fare for sygdom, men han skal opereres for et ansigtsbrud og vil ikke deltage i de resterende kampe i Europa Cuppen.