Home / Utrolige Haaland!

Utrolige Haaland!

I femte runde af Premier League slog Manchester City Nottingham Forest med 6-0 på hjemmebane. Det norske lille monster Haaland spillede godt og iscenesatte igen hattrick. Ikke overraskende blev han den spiller med flest mål i Premier Leagues historie i august. Mange tidligere Premier League-spillere og mediefolk kunne ikke lade være med at udbryde: Utroligt, Haaland har sat en ny rekord med at score 9 mål i de første 5 Premier League-kampe, ligesom hans billige fodboldtrøjer-nummer!

Haaland overgik Mick Quinn og Agueros rekord med 8 mål med 9 mål i 5 kampe. Den berømte Michael Owen sagde, jeg må gentage med dig igen, denne fyr Haaland vil bryde alle mål. boldrekord. Han var høj og hurtig, og hans reaktion foran døren var ganske rolig. Det vigtigste er, at han kom med på et hold, der kan skabe mere end et dusin angrebschancer, han er en målmaskine, og det eneste, han skal gøre nu, er at holde sin krop sund.

Efter kampen sagde Haaland dog også ydmygt, at hemmeligheden bag at bære en kasket er at lytte mere til træneren Guardiola. Den norske angriber fremhævede Premier League-starten med Haaland fodboldtrøjeog slog tvivlerne godt til. Fansene er også meget begejstrede, for Haaland har allerede bundet Son Heung-min, Mane og Hazard i antallet af Premier League hattricks på kun 5 kampe, hvilket også afspejles godt i trojerudsalgdk.